Den Ægte Oplevelse i Kunstige Blomster & Grønt

Søg Produkt

LEVERANDØR AF PREMIUM NATURTRO BOTANISK DESIGN TIL PRIVATE, ERHVERV, INSTITUTIONER, MEDIER, EVENTS, KUNST & KULTUR

MaisonFlorist

kunstige blomster, kunstige orkideer, kunstige planter, silkeblomster MF Black Crown

INTERNATIONAL DELIVERY

DK LEVERING FRA 49 DKK

visuelt indtryk & nyt

 

 

Her deler vi glæde for blomsteroplevelser.  Der er oplysninger om nye varer, og der gives ideer videre.  Kom gerne og del tanker, ideer, forslag, oplevelser & spørgsmål om blomster, stilke,  planter, buketter, dekorationer, kunst & botanik

By excellentvalue, Mar 30 2019 05:53PM

Maisonflorist har leveret endnu en stor special designet blomsterkrans på særbestilling. Den vil sidde permanent på en af de fire bronze heste på Sejrsgudinde Victoria's firspand på taget af Thorvaldsens Museum.


Kransen måler 160 cm i diameter og 25 cm i højde.


Kransen består af tusindvis af ahornblade og efeu blade med hundredevis af riddersporeblomster, helleboris og poinsettia. Alt er malet i hvid grå tone for at symbolisere fred og for at harmonere med Thorvaldsens klassiske græske og romerske gips og marmor statuer.


Der er desuden strøet hundredevis af hvidmalede ahornblade omkring udvalgte statuer indendørs. Også krereret og leveet af Maisonflorist.


Yderligere Maisonflorist har special designet hvidgrå malede lauerbær hår kranse til "levende gudinder" som del af udstillingen.


Blomsterkrans, hårkranse og strøblade er integrale dele i en koncept udstlling "Flag of Truce" åben for publikum på Thorvaldsens Museum fra Februar til Juli 2019.

Facebook circle black large