Den Ægte Oplevelse i Kunstige Blomster & Grønt

Søg Produkt

LEVERANDØR AF PREMIUM NATURTRO BOTANISK DESIGN TIL PRIVATE, ERHVERV, INSTITUTIONER, MEDIER, EVENTS, KUNST & KULTUR

MaisonFlorist

kunstige blomster, kunstige orkideer, kunstige planter, silkeblomster MF Black Crown

INTERNATIONAL DELIVERY

DK LEVERING FRA 49 DKK

MaisonFlorist er en dansk blomsterstylist med beliggenhed i Danmark, og alle varer sendes fra dansk adresse til dig.  Har du yderligere spørgsmål, så tøv iKke med at tage kontakt.  Vi har 23 års international erfaring med blomsterstyling på kommercielt plan og i privat boligindretning, og elsker enhver opgave, hvor fællesnævneren er begejstring for blomster.

 

Vi tror på at blomster gør alting bedre og at ingen burde være et liv, hverdag eller event foruden. Naturrealistiske stilke er suverænt bedst egnede til alle   - fra de helt store opgaver i spotlyset - til de mindre.  Kvaliteten er gennemført. Vores brede sortiment er det bedste på markedet  Der er efterspørgsel på holdbare blomster, og vi har til opgave at imødekomme kunders ønsker til en fordelagtig pris.

 

Hvor blomster er - kan mennesker lide at være:  de bliver længere, involverer sig mere, køber mere, lytter mere og er mere åbne.  Med andre ord, de føler sig velkomne og veltilpas.  Det er netop den stemning som er ekstremt vigtig i alle sammenhænge af hverdagsliv, arbejdsliv og festlige lejligheder

 

 

                                                                 Spørgsmål? Ønsker?

kontakt

MaisonFlorist

Vinkelvej 4 ST

4270 Høng

Danmark